Xerrades 2017

VERKAMI

Auditori: Dijous 4 Maig, 10h

Jonàs Sala – Co-fundador de Verkami

Verkami ha nascut al Tecnocampus de Mataró i ja ha complert 6 anys com la principal plataforma Europea de crowdfunding creatiu i cultural, amb més de 5.000 projectes finançats per import de 26M€ que han aportat gairebé 700.000 mecenes. Amb aquesta xerrada, un dels fundadors ens explicarà quin ha estat el camí per arribar fins aquí i què aporta el finançament col·lectiu més enllà dels diners i enfront d’altres vies tradicionals com els préstecs o les subvencions.

CALELLA FILM FESTIVAL

Foyer: Dijous 4 Maig, 15h

Jonathan Ruiz – Director del Calella Film Festival.

En Jonathan Ruiz explicarà a què es dedica el Calella Film festival, i es projectaran alguns tràilers de les pel·lícules rebudes al concurs low-budget. També podrem gaudir d’alguns curtmetratges concursants al concurs límit 48h.

HOTEL ELÈCTRIC: EL MERCAT DEL FILM A MATARÓ (I MARESME)

Foyer: Dijous 4 Maig, 17h

Jesús Gonzàlez i Judith Vives del col·lectiu Hotel Elèctric (info@hotelelectric.cat)

La producció local i la creació d’una xarxa creativa a la ciutat de Mataró. El Mercat del film com a plataforma per la difusió audiovisual local i punt de trobada dels creadors locals. El cinefòrum com a espai de debat i intercanvi d’idees i coneixements al voltant del cinema.

CONCEPCIÓ D’IDEES PUBLICITÀRIES: DEL PITCHING A L’ENTREGA

Foyer: Divendres 5 Maig, 10h

Trizz

Albert Pujades és productor en cap de l’estudi barceloní Trizz, estudi d’animació amb una llarga trajectòria en el món de la publicitat i de les creacions audiovisuals per a esdeveniments. En aquesta xerrada, els membres de Trizz ens parlaran de com es confecciona una obra publicitària, des de la recerca i ideació, fins arribar a la producció i  entrega final al client. A més, l’estudi parlarà de casos reals i com els ha tractat d’inici a fi.
 
Anuncios