Workshops 2017

Els workshops poden tenir places limitades. S’entrarà al workshop per ordre d’arribada dels assistents. No es reserven places.

TALLER DE DESENVOLUPAMNET D’EXPERIÈNCIES INTERACTIVES A TEMPS REAL

Dijous 4, 12h

Durant el desenvolupament d’aquest taller veurem eines per desenvolupar experiències interactives sobre diferents entorns. Tant per realitzar visualitzacions interactives sobre superfícies no usuals, com per captar les entrades de diferents dispositius y sensors.

Fa el taller: MARCO ANTONIO RODRÍGUEZ. Professor del departament de disseny i multimèdia del Grau de Mitjans Audiovisuals, i professor de programació al Grau de Disseny i Producció de Videojocs. Fanàtic de les noves tecnologies i dels avenços tècnics, intenta trobar sempre noves metodologies en l’ensenyament combinant tecnologia i gamificació.

LA FIGURA DEL VJ I L’EQUIP DE TREBALL

Dijous 4, 19h

En aquest taller es podran conèixer les eines, programarisi tècniques per portar a terme un mapping per a espectacles en directe. S’analitzaran les diferències que hi ha amb el mapping convencional sobre edificis, o la sincronització d’àudio i projecció, entre d’altres. A més, durant el workshop es parlarà d’elements paral·lels o addicionals per a millorar o engrandir la posada en escena (LEDS, xarxes socials, elements en temps real, interactivitat, etc.)

Fa el taller: XAVIER ZAFRA. Alumni del Grau de Mitjans Audiovisuals i actualment productor en una empresa de grans esdeveniments a Barcelona. A més, la seva passió per la música i el contingut audiovisual l’ha portat a liderar projectes musicals i de VJ com The Fool Monkeys o Reuma’s Bro’s.

SONIDO ENVOLVENTE. TRAYECTORIA Y FLUJOS DE TRABAJO

Divendres 5, 12h

Un breve viaje por la historia del sonido envolvente y el funcionamiento de los diferentes sistemas que hay en vigor, desde el mono hasta Dolby ATMOS.

Fa el taller: DANIEL JIMÉNEZ. Alumni del Grau de Mitjans Audiovisuals, actualment treballant en un estudi professional de gravació i postproducció de so de Barcelona. Combina la feina de tècnic de postproducció de so, amb tasques de tècnic en rodatges, i tècnic de so i monitoratge amb grups musicals d’abast nacional com Maldita Nerea, entre d’altres”.

TALLER DE FOTOGRAFIA AMB LLUM STROBIST

Divendres 5, 15h

Com es pot crear una il·luminació complexa a través de simples flaixos de càmera? Aquesta és l’anomenada tècnica Strobist, un concepte que neix l’any 2006 de la mà de David Hobby, i que té com a intenció la utilització de materials simples i flaixos quotidians per la il·luminació fotogràfica. En aquest workshop doncs, es cobriran les metodologies i conceptes relacionats amb aquesta tècnica, i s’exemplificarà en directe com portar-les a terme.

Fa el taller: RAMON CASACUBERTA. Alumni del Grau de Mitjans Audiovisuals, és fotògraf i càmera de professió. Combina el món de la televisió amb el de la fotografia, on crea, amb tot tipus de tècniques, des de retrat publicitari i de moda, reportatge i crítica social, i fins i tot esdeveniments i concerts.

Anuncios