Jurat 2017

JESUS GONZÀLEZ NOTARIO és cofundador del col·lectiu de cinema Hotel Elèctric. Editor del programa de ràdio Banda Sonora i col·laborador habitual en el programa d’actualitat cinematogràfica Son al cine de Mataró Ràdio i al magazine Viu la Vida de Mataró Ràdio, així com al magazine Última Sessió, que produeix M1TV i s’emet a totes les emissores de La Xarxa. Escriu crítica de cinema al mensual Tribuna Maresme. Ha col·laborat a La fàbrica, d’M1TV, i ha estat programador de la Mostra de Cinema de Nous Realitzadors de Mataró des de l’any 1995. És membre de l’Associació Catalana de Crítics i Escritors Cinematogràfics, membre de les associacions Filmat i Recicladora cultural (que ha programat diversos cinefòrums al Casal de Barri de Les Esmandies), i ha format part del jurat del festival Festimatge de Calella. Ha participat en els curtmetratges ‘Hand’s Life’ de Ramon Lázaro i Alex Manzanares, i ‘Egészségügyi’, de Procêssus Creatius. És l’administrador de la pàgina de l’Albert Serra al Facebook i codinamitzador de les pàgines de #CinemaCatalà a Facebook i Twitter. Escriu al blog Mesmestimoledison (mesmestimoledison.wordpress.com). Com a mestre, ha col·laborat en diversos projectes audiovisuals d’àmbit escolar i és coautor del llibre ‘Llegim’ per iniciar els infants i joves en la lectura. Actualment fa classes d’educació infantil a l’escola Camí del Mig de Mataró. A més, és llicenciat en Història de l’Art per la Universitat de Barcelona.

L’EDUARD COT ROS és realitzador audiovisual, escriptor i desenvolupador web. Es va formar a la Facultat d’informàtica de Barcelona, l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya i l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelon. És membre de la productora mataronina Toc Toc produccions on ha realitzat videoclips, curtmetratges i spots promocionals. Com a escriptor ha publicat la novel·la Constel·lació Babieca per l’editorial Oberta Publishing: una novel·la d’aventures aplicada al món de la seguretat a les xarxes. També va dirigir/escriure el programa de contes radiofònics per a Mataró radio Contes Nocturns. Com a desenvolupador està focalitzat al món web mòbil treballant a la start-up Marfeel.

ENDIKA REY és llicenciat en Comunicació Audiovisual per la Universidad del País Vasco i Doctor en Comunicació Social per l’Universitat Pompeu Fabra. Ha participat en llibre com “Motivos visuales del cine” (Eds. Jordi Balló & Alan Bergalá, Barcelona 2016), ha coordinat “Lo Imposible. El libro de la película” (Ed. Desiré de Fez, Barcelona. 2012) i ha publicat en revistes com L’Atalante. “Revista de estudios cinematográficos”, “Quaderns de Cine”, “Frame, Eu-Topías”, “El ojo que piensa”, “Cinema Comparat/ive Cinema” o “El viejo topo”. És col·laborador habitual de les revistes online “Otros cines Europa”, “Contrapicado” i “Trànsit” i ha treballat en l’àrea de producció del Festival Internacional de Cine de San Sebastián, en el departament de vendes internacionals de DeAPlaneta, en la productora Apaches Enteraiment -juntament amb J.A. Bayona-, i ha sigut ajudant de direcció i consultor en temes de guió en la productora Paradise Falls -juntament amb la directora Claudia Llosa-.

BRUNO DE FABRIZIIS és exalumne del Tecnocampus amb matrícula d’honor al TFG, cursant el grau professional en música moderna al Conservatori del Liceu, compositor de Bandes Sonores i investigador autodidacta en el terreny de la composició i producció musical.

MARCOS FAUNDEZ-ZANYT va néixer a Barcelona, Espanya. Va rebre el B.SC. en el Grau de Telecomunicacions el 1993 i el Ph.D. al 1998, ambdós a la Universitat Politècnica de Catalunya. Actualment és catedràtic a la EUP Mataró (Tecnocampus) i dirigeix el Grup de Processament de Senyal (GRC-1318). Des del 2009 és degà de l’Escola Politècnica de Mataró (Universitat Politècnica de Catalunya). Des del 2010 és cap d’investigació al Tecnocampus. Els seus interessos d’investigació es troben en els àmbits de la biometria aplicada a la seguretat i la salut. Va ser l’iniciador i president de l’acció europea COST 277 “Procesamiento del habla no lineal”, i el secretari de l’acció COST 2102 “Análisis transversal de la comunicación verbal y no verbal”. És autor de més de 50 articles indexats en l’informe de cites de ISI Journal, més de 100 ponències de conferències, al voltant de 10 llibres i responsable de 10 projectes d’investigació nacionals i europeus. El Dr. Faundez-Zanuy és un enllaç espanyol de EURASIP. Especialitats: Biometria (cara, parla, mà-geometria, reconeixement de firmes on-line) aplicada a la seguretat i la salut. Signal Processing ResearcherID: http://www.researcherid.com/rid/F-6503-2012 ORCID: http://orcid.org/0000-0003-0605-1282

Anuncios