ARQFest2017

La festa audiovisual i multimèdia de Tecnocampus, els premis que celebren els millors projectes d’estudiants i exalumnes, el II ARQFest ja arribat!

L’ARQFest vol donar veu i visibilitat als productes audiovisuals dels alumnes i alumni del Grau en Mitjans Audiovisuals i del Grau de Videojocs del Tecnocampus. La mostra de treballs tindrà lloc els dies 4 i 5 de Maig al foyer I l’auditori del centre de congresos Tecnocampus. Seràn jornades en les quals  estudiants i públic en general podran gaudir de projeccions, xerrades, tallers, pluges d’idees, converses i sinergies per a futurs projectes. Per aquest motiu, durant el transcurs de les dues jornades hi haurà diferents actes que es podran veure detallats en el programa del festival.

En aquesta segona edició, els treballs que  es poden inscriure seran els del curs 2015/16 i 2016/17, emmarcades en diferents seccions i adequats a la temàtica del certamen.

Així que, anima’t i prepara els teus treballs!

El termini d’inscripció finalitza el dia 6 d’abril de 2017. Recorda llegir les bases i omplenar el formulari de participació!

Anuncios